top of page

Nyckelhantering
och 
allmänna villkor

 

Nyckelhantering

 
I flera fall utförs städtjänster i din bostad mellan 08.00-17.00 då du själv inte är hemma. I sådana fall kan det bli nödvändigt att låna ut ett exemplar av dina nycklar för att vi ska kunna utföra vårt arbete.
Det första steget innan du lånar ut dina nycklar är att skriva en nyckelkvittens som en säkerhet mellan dig och oss. Nyckelkvittens innebär att vi har ett kontrakt som bekräftar vem som lånat nycklarna samt en underskrift när nycklarna är återlämnad till er. På detta sätt kan vi undvika onödiga missförstånd. Nycklarna förvaras i säkerhetsskåp i larmad lokal.
Kontrollera att er hemförsäkring gäller som vanligt om du lånar ut dina nycklar till någon utomstående. 
Om det finns något som du är extra rädd om så är en bra idé att låsa in det i ett rum så kan försäkringen fortfarande gälla. För mer information, kontakta ditt försäkringsbolag.

Exempel på nyckelkvittens

Allmänna villkor

Följande allmänna villkor gäller mellan Rena Linjer Gruppen AB och kunden. Med kunden avses den person i hushållet som fyller i detta avtal och uppger sitt namn och personnummer. Avtalet är bindande för den person som skriver i sitt personnummer och sitt namn i det avtal  Rena Linjer Gruppen AB presenterat här. Endast ett personnummer per hushåll får skrivas på kontraktet.
 Jag har noga läst igenom avtalet, förstått dess innebörd och godkänner samt samtycker till samtliga punkter som avtalet innefattar. Jag lovar att uppdatera min kontaktinformation vid behov. Jag kommer också att uppdatera mig själv om nyheter inom bolaget på er hemsida.

Summering av allmänna villkor

Allmänna villkor av städavtal mellan privatkund och Rena Linjer Gruppen AB.

fb-share-svensktnaringsliv_edited_edited
collectum_logga_730x400.jpg
ladda ned.png
ladda ned (1).png

Fyll i intresseanmälan nedan, så kontaktar vi dig för mer  information.

Tack! Meddelande skickat.

bottom of page