top of page

Byggstädning

När man bygger eller renoverar sin bostad uppstår ett stort behov av städning och sanering efteråt. Detta innebär bland annat att ta bort gipsrester, sågspån, slipdamm, spår från arbetsskor och färgrester. Även spikar och skruvar tappas ofta under byggprocessen och måste hittas och samlas upp för att undvika skador på både hem och de som bor där. Byggstädning innebär också att färgrester måste avlägsnas eftersom de tenderar att torka fast på exempelvis golv. Byggstädning kan variera från fall till fall beroende på kundens önskemål och behov. Efter ni renoverat klart gör vi ett kostnadsfritt besök för att diskutera och komma överens om detaljer och tidsram för byggstädningen i Stockholm

I slutändan innebär en byggstädning i Stockholm mycket mer än att bara sopa upp dammet, och det krävs stor uppmärksamhet från erfarna byggstädare för att leverera det resultat som varje kund förväntar sig. 

Självklart kämpar vi hårt för att du som kund ska känna dig trygg med ditt val av oss och erbjuder därför 100% nöjd kund garanti på alla våra tjänster. Vi arbetar med miljön i åtanke och garanterar att vårt arbete alltid utförs enligt miljöanpassade städmetoder.

Tveka inte att anlita oss för att förvandla en byggarbetsplats till ett hem.

 

Byggstädning

Här kan du läsa vad ingår i bygg(fin)städning

IMG_2026.jpg

Carina

Kontaktperson

Behöver du hjälp med bokning? Kontakta mig mån-fre 08.00  - 17.00

Tel. 073-361 87 13

20180929_145244.jpg

Mike

Kvalitetsansvarig

Har du frågor rörande utfört arbete? Kontakta mig mån - fre 08.00 - 17.00

Tel. 08-798 99 77

  Vi erbjuder alla våra kunder 10 dagars Nöjd Kund Garanti. Om du är missnöjd med  byggstädning, anmäl det till oss via telefon eller E-post så åtgärdar vi bristerna inom 48 timmar utan extra kostnad.

  Du får en kundfaktura efter utförd byggstädning. Vi skickar fakturan via E-post eller postar till din brevlåda. Fakturan betalas inom 14 dagar från fakturadatum. Vid fakturabetalning gör vi en sedvanlig kreditprövning. Om du inte är godkänd vid kreditprövning går det bra att betala i förskott. 

Betalning

NÖJD KUND
GARANTI
DAGAR

Nöjd Kund Garanti

Ombokning eller avbokning

  Avbokning eller ombokning ska göras senast 3 arbetsdagar före städtillfället för att vi ska kunna planera om vårt arbetsschema.

  Vi har en heltäckande försäkring hos IF Skadeförsäkring AB så att vi kan ersätta eventuella skador som skulle kunna uppstå under städningen.

Försäkringsåtagande

  Du har två prisalternativ för att betala byggstädning i Stockholm:
1. 225kr/timme (efter RUT-avdrag inkl. moms) för bygg(grov)städning. I detta fallet gör vi ett kostnadsfritt hembesök innan för att utvärdera bostadens skick och komma överens om tidpunkt.
                                                                 

eller

2.Du kan även betala ett fast pris, beroende på bostadens storlek. Detta gäller om bostaden är normalt nedsmutsad.

Byggstädning
Begär offert

Ingen bindningstid eller dolda avgifter dessutom ingår fönsterputsning helt utan extra kostnad i byggstädning

Våra priser för byggstädning i Stockholm

kundbesök
fb-share-svensktnaringsliv_edited_edited
collectum_logga_730x400.jpg
ladda ned.png
ladda ned (1).png

Fyll i intresseanmälan nedan, så kontaktar vi dig för mer  information.

Tack! Meddelande skickat.

bottom of page