top of page

Återkommande hemstädning i Stockholm

Är du nöjd med resultatet efter en provstädning i Stockholm och vill fortsätta anlita oss, gör vi tillsammans upp ett schema för regelbunden städning av hemmet i Stockholm. Vi kommer då överens om hur många timmar ett städpass i din bostad tar och om du vill ha städning var, varannan eller var fjärde vecka. Vi kommer också överens om ifall vi tillhandahåller städutrustning, eller om du gör det. Vid behov kan vi ge råd och tips om effektiva och miljövänliga städprodukter som passar till just ditt hem.

Vi strävar efter att du alltid ska ha samma städare som kommer hem till dig. I fall av sjukdom eller semester kan du dock få en vikarie, men då informerar vi dig i förväg.

IMG_2026.jpg

Carina

Kontaktperson

Har du frågor om bokning? Kontakta mig mån - fre 08.00 - 17.00

Telefon: 073-361 87 13

20180929_145244.jpg

Mike

Kvalitetsansvarig

Har du frågor rörande utfört arbete?

Kontakta mig mån - fre 08.00 - 17.00

Telefon: 08-798 99 77

Behöver du hjälp?

18_A_6.jpg

Här kan du läsa vad ingår i hemstädning

Avbokning eller ombokning

Avbokning eller ombokning ska göras senast 3 arbetsdagar före städtillfället för att vi ska kunna planera om vårt arbetsschema. Av eller ombokning därefter debiteras 50%

   Betalning sker månadsvis efter utförd hemstädning. Vi skickar fakturan via E-post eller postar till din brevlåda. Fakturan betalas inom 14 dagar från fakturadatum. Vid fakturabetalning gör vi en sedvanlig kreditprövning. Om du inte är godkänd vid kreditprövning går det bra att betala i förskott. 
                                              


 

Betalning
 

Försäkringsåtagande

Vi har en heltäckande försäkring hos IF Skadeförsäkring AB så att vi kan ersätta eventuella skador som skulle kunna uppstå under städningen.

NÖJD KUND

Vi erbjuder våra kunder Nöjd Kund Garanti. Om du är missnöjd med hemstädning, anmäl det till oss via telefon eller E-post så åtgärdar vi bristerna inom 48 timmar utan extra kostnad.

DAGAR

Nöjd Kund Garanti

GARANTI
NÖJD KUND

Våra priser

Hemstädning på

Måndag - Tisdag

210 kr/timme efter rut-avdrag inkl. MOMS

Hemstädning på

Onsdag

215 kr/timme efter rut-avdrag inkl. MOMS

Hemstädning på

Torsdag - Fredag

220 kr/timme efter rut-avdrag inkl. MOMS

Nyckelhantering
            och
Allmänna villkor


 

Varför hemstädning i Stockholm?

Hemstädning är ett alltmer populärt sätt att hålla hemmet snyggt, och i de flesta större städer finns hemstädningstjänster tillgängliga för dem som behöver en hjälpande hand. Hemstädning i Stockholm innebär att man anlitar professionella städare som kommer in och städar hemmet enligt schema och tillhandahåller viktiga tjänster som dammsugning och avtorkning av möbler, dammsugning av mattor, torka golvet, torka av ytor med mera. Städning i hemmet är bekvämt när livet blir hektiskt, eftersom städare kommer vid en förutbestämd tidpunkt och utför allt arbete som krävs enligt de specifikationer som husägaren har angett. Det ger också en stor sinnesfrid att veta att alla hörn och vrår i hemmet rengörs grundligt, medan man själv tar hand om andra uppgifter. Oavsett om det är för att underhålla hemmet regelbundet eller bara ge den där extra glansen kan hemstädning vara en pålitlig lösning för många hushåll i Stockholm.

fb-share-svensktnaringsliv_edited_edited
collectum_logga_730x400.jpg
ladda ned.png
ladda ned (1).png

Fyll i intresseanmälan nedan, så kontaktar vi dig för mer  information.

Tack! Meddelande skickat.

bottom of page