top of page

Som företagskund hos oss kan du beställa kontorsstädning, fönsterputsning, golvvård och storstädning i Stockholm.

20210618_072236.jpg

Kontorsstädning och industristädning i Stockholm

Vi erbjuder kontorsstädning och industristädning för företag i hela Stockholm. Låt oss skapa rena och trivsamma arbetsplatser för era anställda och anpassa självklart städningen efter era behov. För att kvalitetssäkra vår städhjälp och komma överens om tid, datum och pris för tjänsten kan vi besöka gärna ert företag. Priset  på vår företagsstädning beror på lokalens yta samt hur ofta ni önskar städhjälp. Självklart har vi en heltäckande försäkring hos IF Skadeförsäkring AB så att vi kan ersätta eventuella skador som skulle kunna uppstå under städningen. 

Fönsterputsning för företag i Stockholm

Vi erbjuder fönsterputsning till företag i hela Stockholm. Rena fönster ger ett lyft till din lokal. Oavsett om det är en affärslokal eller ett kontor så sänker smutsiga rutor upplevelsen av företag. Låt våra professionella fönsterputsare ta hand om era smutsiga och dammiga fönster. Vi erbjuder alla våra kunder Nöjd Kund Garanti. Om du är missnöjd med fönsterputsning, anmäl det till oss via telefon eller E-post så åtgärdar vi bristerna inom 48 timmar utan extra kostnad.

Golvvård för företag i Stockholm

Oavsett typ av golv, är regelbundet underhåll det absolut bästa sättet att hålla det slitstarkt. Därför rekommenderar vi att du underhåller dina golv med jämna mellanrum genom t.ex. skurning, polering och boning. Vi har stor erfarenhet av golvvård för företag i Stockholm och erbjuder golvbehandling för de flesta typer av golv. Dessutom använder vi endast miljövänliga produkter av hög kvalitet.

 

Framförallt börjar vi alltid med en kostnadsfri golvbesiktning för att komma överens om rätt behandling, tidsram och andra detaljer. Vi utför golvvård på golv av linoleum, plast, klinker, betong och många andra material. För att nå bäst resultat ser vi alltid till att använda rätt utrustning som är anpassad för just din typ av golv.

 

Tveka inte att låta oss vårda dina golv!

Storstädning för företag i Stockholm

Vi gör rent allt överallt från golv till tak och använder bara miljövänliga produkter med hänsyn till allergiker och överkänslighet. I vissa fall kan vi göra ett kostnadsfritt kundbesök innan för att utvärdera lokalens skick och komma överens om tid, datum och pris för tjänsten. Vi tar med all utrustning som behövs för storstädningen. Det enda vi behöver är tillgång till vatten och elektricitet. Vi kan genomföra storstädning för ditt företag i Stockholm vid enstaka tillfällen eller regelbundet enligt avtal. 

bottom of page