top of page

Provstädning

Innan vi startar provstädning i Stockholm genomför vi alltid ett kostnadsfritt hembesök för att komma överens om alla detaljer av tjänsten och bekanta er med den städpersonal som kommer att utföra städningen. Vår personal genomgår alltid säkerhetskontroll genom att vi begär ut ett utdrag från polisens belastningsregister innan anställning. Alla anställda skriver under ett sekretessavtal.
Det finns ingen bindningstid och inga dolda avgifter.
Provstädningen brukar utföras under lite längre tid än den vanliga hemstädningen för att vi ska hinna städa överallt. Detta behövs för att du ska känna dig nöjd och vill att vi kommer tillbaka för återkommande hemstädning i Stockholm. Du behöver inte ha städmaterial hemma vid provstädningen. Lämna det till oss!

Vårt pris för provstädning i Stockholm

Provstädning i Stockholm kostar 99 kr/timme (efter RUT-avdrag inkl. moms). Det gäller bara en gång per hushåll vid det första städtillfället. Provstädningen utförs på minst 4 timmar.
Ingen bindningstid eller dolda avgifter.

Väljer ni att inte anlita oss efter utförd provstädning utan egentlig orsak. Erläggs kund med en extra kostnad för rengöring av ugn, spisfläkt och golvavlopp.

Provstädning
Begär offert

Du får en kundfaktura efter utförd provstädning. Vi skickar fakturan via E-post eller postar till din brevlåda. Fakturan betalas inom 14 dagar från fakturadatum. Vid fakturabetalning gör vi en sedvanlig kreditprövning. Om du inte är godkänd vid kreditprövning går det bra att betala i förskott.

Betalning

Avbokning eller ombokning

Avbokning eller ombokning ska göras senast tre arbetsdagar före städtillfället för att vi ska kunna planera om vårt arbetsschema.

Försäkringsåtagande

Vi har en heltäckande försäkring hos IF Skadeförsäkring AB så att vi kan ersätta eventuella skador som skulle kunna uppstå under städningen.

IMG_2026.jpg

Carina

Kontaktperson

Behöver du hjälp med bokning? Kontakta mig mån-fre 08.00  - 17.00

Tel. 073-361 87 13

20180929_145244.jpg

Mike

Kvalitetsansvarig

Har du  frågor rörande utfört arbete? Kontakta mig mån - fre 08.00 - 17.00

Tel. 08-798 99 77

Varför provstädning?

En provstädning av ditt hem i Stockholm är ett utmärkt sätt att testa kvaliteten och förmågan hos ett städföretag innan du anlitar dem regelbundet. Genom att göra en provstädning kan du få en uppfattning om hur lång tid det tar att städa specifika områden och städarnas nivå av detaljrikedom och uppmärksamhet. På så sätt kan du försäkra dig om att du väljer ett pålitligt företag som kan ge konsekventa resultat för dina städbehov. Under denna provstädning i Stockholm kommer ni dessutom att kunna diskutera eventuella specifika områden eller önskemål som behöver göras och se till att alla förstår exakt vad som förväntas av dem. I slutändan kan en provstädning ge dig sinnesro och se till att du anlitar rätt städfirma för dina behov!

Prova

hemstädning

för 99  kr/tim

Efter RUT-avdrag inkl. MOMS

team Talk

Våra kunder ska alltid få ett gott bemötande i alla situationer

Le Groomer

Vi strävar ständigt efter att våra kunder ska vara nöjda till 100%

Två Män Skakar Hands

Våra kunder ska känna sig trygga med oss

fb-share-svensktnaringsliv_edited_edited
collectum_logga_730x400.jpg
ladda ned.png
ladda ned (1).png

Fyll i intresseanmälan nedan, så kontaktar vi dig för mer  information.

Tack! Meddelande skickat.

bottom of page