Provstädning

Innan vi startar provstädningen genomför vi alltid ett kostnadsfritt hembesök för att komma överens i alla detaljer av tjänsten och bekanta er med städpersonal som kommer att utföra städningen. Vår personal genomgår alltid säkerhetskontroll genom att vi begär ut ett utdrag från polisens belastningsregister innan anställning och alla anställda skriver under ett sekretessavtal.
Det finns ingen bindningstid och inga dolda avgifter.
Provstädningen brukar utföras lite längre tid  än den vanliga hemstädningen för att vi ska hinna städa överallt där det behövs och för att du ska känna dig nöjd och vill att vi kommer tillbaka för återkommande städning. Du behöver inte ha städmaterial hemma vid provstädningen. Lämna det till oss! 

Vårt pris

Provstädning kostar 99 kr/timme (efter RUT-avdrag inkl. moms). Det gäller bara en gång per ett hushåll vid det första städtillfället. Provstädningen utförs på minst 4 timmar.
Ingen bindningstid eller dolda avgifter.
Väljer ni att inte anlita oss efter utförd provstädning utan egentlig orsak. Erläggs kund med en extra kostnad för rengöring av ugn, spisfläkt och golvavlopp.

Provstädning
Begär offert

Du får en kundfaktura efter utförd provstädning. Vi skickar fakturan via E-post eller postar till din brevlåda. Fakturan betalas inom 14 dagar från fakturadatum. Vid fakturabetalning gör vi en sedvanlig kreditprövning. Om du inte är godkänd vid kreditprövning går det bra att betala i förskott.

Betalning

Avbokning eller ombokning

Avbokning eller ombokning ska göras senast tre arbetsdagar före städtillfället för att vi ska kunna planera om vårt arbetsschema.

Försäkringsåtagande

Vi har en heltäckande försäkring hos IF Skadeförsäkring AB så att vi kan ersätta eventuella skador som skulle kunna uppstå under städningen.

IMG_2026.jpg

Carina

Kontaktperson

Behöver du hjälp med bokning? Kontakta mig mån-fre 08.00  - 17.00

Tel. 073-361 87 13

20180929_145244.jpg

Mike

Kvalitetsansvarig

Har du  frågor rörande utfört arbete? Kontakta mig mån - fre 08.00 - 17.00

Tel. 08-798 24 00

Prova

hemstädning

för 99  kr/tim

Efter RUT-avdrag inkl. MOMS

team Talk

Våra kunder ska alltid få ett gott bemötande i alla situationer

Le Groomer

Vi strävar ständigt efter att våra kunder ska vara nöjda till 100%

Två Män Skakar Hands

Våra kunder ska känna sig trygga med oss

fb-share-svensktnaringsliv_edited_edited
collectum_logga_730x400.jpg
ladda ned.png
ladda ned (1).png

Fyll i intresseanmälan nedan, så kontaktar vi dig för mer  information.

Tack! Meddelande skickat.