top of page

Flyttstädning i Stockholm

Att flytta kan vara en stressig upplevelse, men många människor kan hitta något positivt i processen. Ett av de bästa sätten att göra flytten lättare är att fokusera på ditt nya hem och den frihet som följer med det - oavsett om du bosätter dig i ett eget hus eller flyttar för att arbeta. Det är också viktigt att komma ihåg att anlita flyttstädning i Stockholm kan göra övergången mycket smidigare.Du kan istället fokusera på alla andra delar rörande flytten medans proffs städar ditt gamla hem.

Professionella städfirmor har särskilda tekniker för att eliminera alla spår av smuts, damm, fett och bakterier utan att skada möbler och andra föremål. Städarna har med sig sina egna specialiserade produkter som är lämpliga för golv, mattor och väggar, samt erfarenhet av att använda dem på rätt sätt i varje utrymme. Att ta bort denna börda från din lista kan bidra till att göra flytten enklare och roligare. Dessutom ingår fönsterputsning helt utan extra kostnad. För att boka flyttstädning i Stockholm eller hembesök kan du boka tid via vårt bokningsformulär nedan eller kontakta oss via telefon. 

När vi utför flyttstädning tillgodoser vi att samtliga krav på städning uppfylls för att din bostad ska godkännas av fastighetsägaren. Vi har ingen bindningstid eller dolda avgifter och använder bara miljövänliga produkter med hänsyn till allergiker och överkänslighet. 

Tveka inte att anlita oss för att göra din flytt så enkelt som möjligt.

flyttstädning

enligt

Mäklarförbundets rekommendation

Vi utför

IMG_2026.jpg

Carina

Kontaktperson

Behöver du hjälp med bokning? Kontakta mig mån-fre 08.00  - 17.00

Tel. 073-361 87 13

20180929_145244.jpg

Mike

Kvalitetsansvarig

Har du frågor rörande utfört arbete? Kontakta mig mån - fre 08.00 - 17.00

Tel. 08-798 99 77

  Du får en kundfaktura efter utförd och godkänd av fastighetsägare flyttstädning. Vi skickar fakturan via E-post eller postar till din brevlåda. Fakturan betalas inom 14 dagar från fakturadatum. Vid fakturabetalning gör en sedvanlig kreditprövning. Om du inte är godkänd vid kreditprövning går det bra att betala i förskott.

Ombokning eller avbokning

 Avbokning eller ombokning ska göras senast 3 arbetsdagar före städtillfället för att vi ska kunna planera om vårt arbetsschema.

Nöjd Kund Garanti

  Vi erbjuder alla våra kunder 10 dagars Nöjd Kund Garanti. Om du är missnöjd med flyttstädning, anmäl det till oss via telefon eller E-post så  åtgärdar vi bristerna inom 48 timmar utan extra kostnad.

Vi har en heltäckande försäkring hos IF Skadeförsäkring AB så att vi kan ersätta eventuella skador som skulle kunna uppstå under städningen.

Betalning

NÖJD KUND
GARANTI
DAGAR

Försäkringsåtagande

Våra priser för flyttstädning i Stockholm

kundbesök

eller

2.Du kan även betala ett fast pris, beroende på bostadens storlek. Detta gäller om bostaden är normalt nedsmutsad.

Flyttstädning
Begär offert

Bokar du flyttstädning hos oss, får du 10% rabatt om du samtidigt bokar visningsstädning. Ingen bindningstid eller dolda avgifter dessutom ingår fönsterputsning helt utan extra kostnad i flyttstädning

  Du har två prisalternativ för att betala flyttstädning i Stockholm:
1. 225 kr/timme ( efter RUT-avdrag inkl. moms). I detta fallet gör vi ett kostnadsfritt hembesök innan för att utvärdera bostadens skick och komma överens om tidpunkt.
                                                               

fb-share-svensktnaringsliv_edited_edited
collectum_logga_730x400.jpg
ladda ned.png
ladda ned (1).png

Fyll i intresseanmälan nedan, så kontaktar vi dig för mer  information.

Tack! Meddelande skickat.

bottom of page