top of page

Rena fönster ger ett lyft till ditt hem

Fönsterputsning i Stockholm

Fönsterputsning är en nödvändig hushållssyssla som de allra flesta vill slippa. Smutsiga fönsterrutor kan förstöra intrycket av ett hem eller en lägenhet och det kan vara svårt att få fönsterrutorna gnistrande rena. Att anlita oss för fönsterputsning innebär att dina rutor kommer bli kristallklara. Dessutom är fönsterputsning avdragsgillt enligt RUT-avdraget. Det innebär att de som anlitar fönsterputsare kan dra av hälften av sina kostnader upp till maximalt 50 000 kronor. Det finns alltså flera fördelar med att anlita en städfirma för fönsterputsning i Stockholm.

När du bokar fönsterputs i Stockholm är det viktigt att du förbereder dig genom att ta bort fönsterdekorationer som lampor, blommor och andra föremål innan städarna anländer. Detta garanterar att fönsterputsarna lätt kan komma åt och få tillgång till alla områden som behöver putsas. Dessutom bör eventuella skador på fönsterglaset noteras i förväg så att lämpliga säkerhetsåtgärder kan vidtas när fönsterna putsas. Fönsterputsning är ett viktigt steg för att bevara skönheten i ditt hem, så genom att anlita oss säkerställer du att fönsterputsarbetet blir korrekt utfört.

Betalning

  Du får en kundfaktura efter utförd fönsterputsning. Vi skickar fakturan via E-post eller postar till din brevlåda. Fakturan betalas inom 14 dagar från fakturadatum. Vid fakturabetalning gör vi en sedvanlig kreditprövning. Om du inte är godkänd vid kreditprövning går det bra att betala i förskott 

Ombokning eller avbokning

  Avbokning eller ombokning ska göras senast 3 arbetsdagar före städtillfället för att vi ska kunna planera om vårt arbetsschema.

  Vi erbjuder alla våra kunder Nöjd Kund Garanti. Om du är missnöjd med fönsterputsning, anmäl det till oss via telefon eller E-post så åtgärdar vi bristerna inom 48 timmar utan extra kostnad.

DAGAR
GARANTI
NÖJD KUND

Nöjd Kund Garanti.

Typ av fönster och priser

Priserna efter Rut-avdrag inkl. moms

  Priserna avser 4 sidiga fönster (6-sidiga 150% av priset, 2-sidiga 75% av priset). 
  Vi utför fönsterputsning oavsett väderlek (undantag vinter lägst -10).
  Om du beställer någon typ av städning hos oss så ingår fönsterputsning helt utan extra kostnad.
  Alla befintliga skador ska rapporteras innan fönsterputsningen börjar och fönsterbrädor ska göras fria  från blomkrukor och andra föremål.

 

Fönsterpusning

A - 50 kr

B - 100 kr

C - 150 kr

D - 150 kr

(max 8 spröjs/ruta)

 H - 250 kr

(spröjsad ruta/sida)

(vridbart fönster)

E - 100 kr

F - 2,5 kr

G - 200 kr

Inglasad balkong - 200 kr

Karmtvätt - 20 kr/st.                       Stegejobb - 50 kr/st. 

bottom of page