top of page

Golvvård i Stockholm 
förlänger livslängden på ditt golv

Golvvård i Stockholm kan vara en komplicerad process, särskilt för dem som inte känner till de olika golvmaterialen och behandlingsmetoderna. Vi förstår vi hur viktigt det är att veta vilken typ av golv du har att göra med för att kunna välja den bästa golvvårdsmetoden. Vi börjar alltid med att erbjuda en kostnadsfri golvbesiktning för att komma överens om rätt golvbehandling, tidsram och andra nödvändiga detaljer. Med denna information i handen skräddarsyr vi sedan vår golvvårdsplan efter dina individuella behov. Vi använder specialutrustning som är utformad för olika typer av golv som linoleum, plast, kakel, betong och mycket mer! Vi är stolta över att kunna erbjuda dig kvalitetsgolvvård som ger långvariga resultat och som är skräddarsydda för just din situation. Vårt mål är att se till att ditt golv ser ut som nytt i många år framöver!  Genom att anlita våra tjänster för golvvård kan du vara säker på att alla aspekter som rör behandling och vård av ditt golv har beaktats.

Tveka inte att låta oss vårda dina golv! 
 

 

 

Vi har en heltäckande försäkring hos IF Skadeförsäkring AB så att vi kan ersätta eventuella skador som skulle kunna uppstå under städningen.

Avbokning eller ombokning

  Avbokning eller ombokning ska göras senast 3 arbetsdagar före städtillfället för att vi ska kunna planera om vårt arbetsschema.

Betalning

  Du får en kundfaktura efter utförd golvvård. Vi skickar fakturan via E-post eller postar till din brevlåda. Fakturan betalas inom 14 dagar från fakturadatum. Vid fakturabetalning gör vi en sedvanlig kreditprövning. Om du inte är godkänd vid kreditprövning går det bra att betala i förskott

Försäkringsåtagande

  Vi erbjuder alla våra kunder 10 dagars Nöjd Kund Garanti. Om du är missnöjd med golvvård , anmäl det till oss via telefon eller E-post så åtgärdar vi bristerna inom 48 timmar utan extra kostnad.  

NÖJD KUND
GARANTI
DAGAR

Nöjd Kund Garanti 

Våra priser för golvvård i Stockholm

Priset för golvvård i Stockholm beror på typ av golv och hur stor golvyta som ska behandlas. Vi kommer överens om priset efter den kostnadsfria besiktningen. Fyll i formuläret och skicka till oss så tar vi kontakt med dig så snabbt som möjligt för att boka tid för besiktningen.

Olika typer av golvbehandling i Stockholm

För att golv ska se så bra ut som möjligt och vara slitstarkt krävs regelbunden golvvård och underhåll. Vilken typ av golv du har påverkar vilka specifika åtgärder du behöver vidta för att få ett korrekt underhåll. Hårda golv som marmor kräver till exempel annan golvvård än heltäckningsmattor som måste dammsugas, ångrengöras eller schamponeras beroende på material. Därför rekommenderar vi att du underhåller dina golv med jämna mellanrum genom t.ex. skurning, polering och boning. Vi har stor erfarenhet av golvvård i Stockholm och erbjuder golvbehandling för de flesta typer av golv. Dessutom använder vi endast miljövänliga produkter av hög kvalitet.

bottom of page