Golvvård förlänger livslängden på ditt golv

Oavsett typ av golv, är regelbundet underhåll det absolut bästa sättet att hålla det slitstarkt. Därför rekommenderar vi att du underhåller dina golv med jämna mellanrum genom t.ex. skurning, polering och boning. Vi har stor erfarenhet av golvvård och erbjuder golvbehandling för de flesta typer av golv. Dessutom använder vi endast miljövänliga produkter av hög kvalitet.

Framförallt börjar vi alltid med en kostnadsfri golvbesiktning för att komma överens om rätt behandling, tidsram och andra detaljer. Vi utför golvvård på golv av linoleum, plast, klinker, betong och många andra material. För att nå bäst resultat ser vi alltid till att använda rätt utrustning som är anpassad för just din typ av golv.

Tveka inte att låta oss vårda dina golv! 

 

Vi har en heltäckande försäkring hos IF Skadeförsäkring AB så att vi kan ersätta eventuella skador som skulle kunna uppstå under städningen.

Avbokning eller ombokning

  Avbokning eller ombokning ska göras senast 3 arbetsdagar före städtillfället för att vi ska kunna planera om vårt arbetsschema.

Betalning

  Du får en kundfaktura efter utförd golvvård. Vi skickar fakturan via E-post eller postar till din brevlåda. Fakturan betalas inom 14 dagar från fakturadatum. Vid fakturabetalning gör vi en sedvanlig kreditprövning. Om du inte är godkänd vid kreditprövning går det bra att betala i förskott

Försäkringsåtagande

  Vi erbjuder alla våra kunder 10 dagars Nöjd Kund Garanti. Om du är missnöjd med golvvård , anmäl det till oss via telefon eller E-post så åtgärdar vi bristerna inom 48 timmar utan extra kostnad.  

NÖJD KUND
GARANTI
DAGAR

Nöjd Kund Garanti 

Våra priser

  Priset för golvvård beror på typ av golv och hur stor golvyta som ska behandlas. Vi kommer överens om priset efter den kostnadsfria besiktningen. Fyll i formuläret och skicka till oss så tar vi kontakt med dig så snabbt som möjligt för att boka tid för besiktningen.